Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın Kapısı Montajı Nite Dokumalır? Her binanın malik olduğu yer ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist ekipler tarafından örgülmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en şayeste eder politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir emniyet önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok kibar hale getirmiştir.

 60dk ve 120dk kabil averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine bilim alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Içki yangın bapları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden mamultır ve çoğu kez çağdaş binalarda kullanılır.

 Işlevsel olduğu kadar süsleyici layihamlara da sahip olan yangın kapıları, camlı yangın kapıları, evgin çıkış bapları ve sac baplar olarak Yangın Merdiveni Kapısı şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bedii kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine normal olarak yapım edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Her devir boydak bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir eşya, möble yahut değişik bir handikap bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Suratsız takdirde emeklevini yerine getirememekle baş başa yangına karşı savunmasız bir platform oluşturur. Peki yangın bapsı seçerken nelere dikkat edilmeli?;

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en baş kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara birebir olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

Yangın Bapsı çizgi amacı insanoğluın pert gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page